info@suli-guru.hu
06 (70) 410 3610

2022/23-as tanév

Tisztelt Szülők, Kedves Gyerekek!

A Suli-Guru Bt. a 2022/2023-as tanévben ismét országos
Tehetséggondozó Tanulmányi Versenyt hirdet alsó tagozatos diákok részére.

A versenyről

A verseny 4 fordulós, minden forduló feladásakor értesítést küldünk e-mailben, valamint újdonságként honlapunkon is lekérdezhető a versenyzők pillanatnyi pontszáma!

Felhívjuk egyéni jelentkezőink figyelmét, hogy a versenyen való részvételüket legalább 4 tantárgy választása esetén tudjuk elfogadni! (Tehát egy címről minimum 4 feladatlapot kell rendelni!)

Postázás: Versenyzőink kéthavonta kapják meg a feladatlapokat, amelyeket kérünk a fejlécen feltüntetett időpontig, csoportosan visszaküldeni. Az időpontok tájékoztató jellegűek. A lapokat kijavítva, értékelve és az új feladatlappal együtt levélben juttatjuk vissza.

Feladatlapjaink tartalma: A verseny nem épül szorosan a tananyagra, de megfelel az életkori követelményeknek, valamint kutatómunkára is ösztönözzük a gyerekeket. A feladatok játékosak, alkalmasak az iskolában megszerzett tudás elmélyítésére, bővítésére. Felébresztik a tudás iránti érdeklődést, segítik a problémamegoldó készség fejlesztését, és kitartó munkára neveli őket.

Kérjük az osztályfőnököket, segítsék munkánkat! Célszerű, ha iskolánként egy pedagógus vagy szülő fogja össze a gyerekek munkáját.



A tanulók az alábbi tantárgyakból választhatnak:


1. évfolyam
2. évfolyam
3. évfolyam
4. évfolyam
Matematika




Olvasás, írás




Irodalom




Nyelvtan




Környezetismeret




Angol nyelv




Kalandok Zümivel





Felhívjuk jelentkezőink figyelmét, hogy az irodalom feladatlapok megoldásához szükséges fejezetek, letölthetőek lesznek honlapunkról!

(Nem az egész könyv, csak a feladatok megoldásához szükséges fejezetek. A letöltések alatt találhatóak.)
Árak, kedvezmények
Nevezési díj: 2000 Ft /tantárgy/év

Azon tanulók, akik 4 tantárgyból jelentkeznek a versenyre, az 5. tantárgy feladatsorát ingyen, bónuszként megkapják, amelyre ugyan úgy érvényes a versenyszabályzat. Azt is értékeljük, és tanév végén jutalmazzuk.

Nyeremények
Versenyzők jutalmazása

Értékes könyvjutalomban részesül minden tantárgy minden évfolyamának első három helyezettje (függetlenül az azonos helyezést elért tanulók esetleges nagy számától).
Továbbá az a tanuló, aki több tantárgyból is nevezett és helyezést ért el, természetesen minden eredményéért megkapja a kitűzött könyvjutalmát.

Oklevelet minden résztvevő kap.

A verseny végén minden iskolát és tanulót tájékoztatunk az elért eredményekről. Évközben honlapunkon is megtalálhatóak a részeredmények, tanév végén, pedig a végeredmény.

Iskolák jutalmazása

20.000 – 20.000,- Ft értékű könyvcsomagot adományozunk annak a 2 iskolának, ahonnan a legtöbb feladatlapot rendelik meg.

Jelentkezés

A jelentkezési lapot 2022. szeptember 23-ig kérjük elküldeni postai úton az alábbi címre:

Suli-Guru Oktatásszervező Bt.
Hódmezővásárhely
Pf.: 22
6800


vagy e-mailben a jelentkezes@suli-guru.hu címre!

Jelentkezési lapunk letölthető az alábbi ikonon keresztül:



Megrendelőlap


Megrendelőlap
gépelhető, írható



A nevezési díjakat belföldi postautalványon (rózsaszín csekk) befizetni, vagy a megadott számlaszámra kérjük átutalni 2022. október 17-ig.

Bank: K&H Bank Zrt.
Kedvezményezett: Suli-Guru Oktatásszervező Bt.
Számlaszám: 10402568-50526672-87831002



Versenyünket az eddigi évekhez hasonlóan indítjuk. Amennyiben a járványhelyzet a jelenlegihez képest szigorodik és a kormányrendeleteknek megfelelően ismét távoktatás indul, a feladatlapok a weblapunkon is elérhetővé válnak. A megfelelő felhasználó név (kód) és jelszó (irányítószám) használatával belépve, elérhetővé tesszük. A letöltött feladatlapokat postai úton várjuk vissza. Digitális formában (lefotózva stb.) a feladatlapok javítása miatt sajnos nem tudjuk elfogadni. Változások esetén minden információ a weblapunkon is elérhető lesz.